fra bryggerhus

Kristiiana

26-01-2006        5-10-2006

Gewoon aan deze kant van de hemel is er een plek die de Regenboog-Brug
word genoemd

Wanneer een dier sterft, dat heel dierbaar is voor iemand hier, dan gaat dit huisdier naar de Regenboog-Brug. Daar zijn grasvelden en heuvels voor al onze speciale vrienden, zodat ze samen kunnen rennen en spelen. Daar is een overvloed aan eten, water en zonneschijn en onze vrienden hebben het warm en behaagelijk

Alle dieren die ziek of oud waren, worden weer gezond en vitaal, zij die gewond of verminkt waren worden weer heel en sterk, net zoals wij hen herinneren in onze dromen van de dagen en tijden die voorbij zijn. De dieren zijn blij en tevreden, behalve voor een kleinigheid, ze missen allemaal iemand die voor hen heel dierbaar is en die achter moest blijven.

Allemaal rennen en spelen ze samen, maar er komt een dag wanneer er plotseling een stopt en staart in de verte, Zijn heldere ogen staan gespannen, zijn enthoustiast lichaam beeft. Plotseling begint hij weg te rennen van de groep, vliegend over het groene gras, dragen zijn benen hem sneller en sneller.

Jij bent gezien en als jij eindelijk je speciale vriend ontmoet, omhels je elkaar in een vreugdevolle hereninging om nooit meer gescheiden te worden. Gelukkige kusjes regenen op je gezicht, je handen liefkozen zijn geliefde hoofd en jij kijk opnieuw in de vertrouwde ogen van je huisdier, die al zolang uit je leven weg was, maar nooit uit je hart.

Dan gaan jullie samen over de Regenboog-Brug......

Tekstvak: Helaas  hebben we op 16 april afscheid moeten nemen van Misty 
Je hebt gestreden maar niet kunnen winnen 
Tot het laatste toe
Maar we komen elkaar weer tegen en je zult altijd bij ons blijven
Nooit zul je uit ons gedachten zijn.
Je baasjes en je maatjes

Misty 10 juni 2006 - 16 april 2007